С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Цяла вечер яли, пили и се веселили II - Напитките

Бакхус
12 Април 2016, 00:09
Share Tweet Pin it Share
    Veuve ClicquotПартньор: АвендиVeuve Clicquot е не просто шампанско, а стил на живот. Veuve Clicquot носи радост и удоволствие на целия свят със своята иновативност, креативност и малка доза лудост.С аромат на бели плодове и стафиди, ванилия и прясно изпечен козунак, перфектен баланс и изключителна първоначална свежест и сила на вкуса, Veuve Clicquot Yellow Label е толкова разпознаваемо и харесвано от ценителите шампанско.
2/9 снимки в галерията Veuve Clicquot
Партньор: Авенди

Veuve Clicquot е не просто шампанско, а стил на живот. Veuve Clicquot носи радост и удоволствие на целия свят със своята иновативност, креативност и малка доза лудост.
С аромат на бели плодове и стафиди, ванилия и прясно изпечен козунак, перфектен баланс и изключителна първоначална свежест и сила на вкуса, Veuve Clicquot Yellow Label е толкова разпознаваемо и харесвано от ценителите шампанско.

Реклама »

Ключови думи:  вино, вода, коняк, шампанско