С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Цяла вечер яли, пили и се веселили II - Напитките

Бакхус
12 Април 2016, 00:09
Share Tweet Pin it Share
    Vina Laroche - El Chaparro Pinot Noir 2013Ястие: Крушови текстуриПартньор: ТрансимпортВинен регион: Долината Казабланка, ЧилиПроизводите: Виня ЛарошСорт: 100% Пино НоарОтлежаване: 50% от виното отлежава в дъбови бъчвиЦвят: Средо рубинено червенАромат: Интензивен аромат на горски плодове и подправкиВкус: Балансиран, подкрепен от нежен вкус на дъб и кадифени танини на финалаСомелиер Слави Райчев сподели с гостите на вечерята, че е бил изключително затруднен от интерпретацията на крушите на шеф Анри Донно и неговото специфично ястие. "Първото нещо, което ми дойде на ум беше, че имам нужда от един хубав пино ноар, и то в стил "Нов свят". След това вече беше лесно, защото веднага се сетих за един от най – добрите – Домейн Ларош Чили. Ако трябва да го определя с една дума – "часовникарски направено вино". Богат аромат, в който изпъква усещане за череша, ягода, кожа, и леки опушени нотки. Дълъг финал с много меки танини. И много приятен аромат, който остава в празната чаша.
5/9 снимки в галерията Vina Laroche - El Chaparro Pinot Noir 2013
Ястие: Крушови текстури
Партньор: Трансимпорт

Винен регион: Долината Казабланка, Чили
Производите: Виня Ларош
Сорт: 100% Пино Ноар
Отлежаване: 50% от виното отлежава в дъбови бъчви
Цвят: Средо рубинено червен
Аромат: Интензивен аромат на горски плодове и подправки
Вкус: Балансиран, подкрепен от нежен вкус на дъб и кадифени танини на финала

Сомелиер Слави Райчев сподели с гостите на вечерята, че е бил изключително затруднен от интерпретацията на крушите на шеф Анри Донно и неговото специфично ястие. "Първото нещо, което ми дойде на ум беше, че имам нужда от един хубав пино ноар, и то в стил "Нов свят". След това вече беше лесно, защото веднага се сетих за един от най – добрите – Домейн Ларош Чили. Ако трябва да го определя с една дума – "часовникарски направено вино". Богат аромат, в който изпъква усещане за череша, ягода, кожа, и леки опушени нотки. Дълъг финал с много меки танини. И много приятен аромат, който остава в празната чаша.

Реклама »

Ключови думи:  вино, вода, коняк, шампанско