С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Цяла вечер яли, пили и се веселили II - Напитките

Бакхус
12 Април 2016, 00:09
Share Tweet Pin it Share
    Zelanos Z Chardonnay Barrel 2014Ястие: Опушена есетраПартньор: ТрансимпортРегион: Източната част на Долината на розите, област СунгурлареКатегория: ЗГУ (защитено географско указание) Тракийската низинаРайон: Село Славянци, лозе – Куш БаларРеколта: 2014Аромат: на праскова с намек на минералностВкус: сладък на костилкови плодове с цитрусови нотки, обогатени със сладоледено-ванилови акцентиЧаст от виното е ферментирало в нови френски дъбови бъчвиАлкохол: 13,8%Разфасофка: 0,750мл.Сомелиерът Слави Райчев описва това вино като "интензивен нос с усещане за жълта ябълка, препечен тост и кайсия. Тялото е с елегантна свежест. Усещане за деликатен дим във финала."На гала-вечерята на "Бакхус", Слави Райчев направи интересна връзка между сложното ястие на Ваня Найденова и шардонето " Зеланос", които заедно оформят съвършено балансиран вкус – талантът на младия готвач се съчетава тематично с една от първите реколти на сравнително новата изба "Зеланос".
4/9 снимки в галерията Zelanos Z Chardonnay Barrel 2014
Ястие: Опушена есетра
Партньор: Трансимпорт

Регион: Източната част на Долината на розите, област Сунгурларе
Категория: ЗГУ (защитено географско указание) Тракийската низина
Район: Село Славянци, лозе – Куш Балар
Реколта: 2014
Аромат: на праскова с намек на минералност
Вкус: сладък на костилкови плодове с цитрусови нотки, обогатени със сладоледено-ванилови акценти
Част от виното е ферментирало в нови френски дъбови бъчви
Алкохол: 13,8%
Разфасофка: 0,750мл.

Сомелиерът Слави Райчев описва това вино като "интензивен нос с усещане за жълта ябълка, препечен тост и кайсия. Тялото е с елегантна свежест. Усещане за деликатен дим във финала."
На гала-вечерята на "Бакхус", Слави Райчев направи интересна връзка между сложното ястие на Ваня Найденова и шардонето " Зеланос", които заедно оформят съвършено балансиран вкус – талантът на младия готвач се съчетава тематично с една от първите реколти на сравнително новата изба "Зеланос".

Реклама »

Ключови думи:  вино, вода, коняк, шампанско