С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Цяла вечер яли, пили и се веселили II - Напитките

Бакхус
12 Април 2016, 00:09
Share Tweet Pin it Share
    Esporao Reserva Tinto 2012Ястие: Телешка млечна трилогия с артишок, коприва, син картоф и сос мадейраПартньор: ТрансимпортВинен район: Алентежу, ПортугалияПроизводител: Хердаде До ЕшпораоСорт: Арагонеш, Тринкадейра, Каберне Совиньон, Аликанте БушеЦвят: дълбок червен цвятАромат: интензивни аромати на подправки и сушени горски плодове, с нотки на дъбВкус: богат и плътен, добре балансирани танини с потенциал за стареене в бутилкатаПодходящи храни: печено агнешко, телешко и тестени храниДобре структурирано вино с многопластов характер и мощни танини. Плътният и богат вкус изключително допълва усещанията от вкусното телешко. Сомелиерът Слави Райчев обърна внимание, че плодовата нотка добре подчертава комбинацията от коприва, артишок и сладък картоф.
7/9 снимки в галерията Esporao Reserva Tinto 2012
Ястие: Телешка млечна трилогия с артишок, коприва, син картоф и сос мадейра
Партньор: Трансимпорт

Винен район: Алентежу, Португалия
Производител: Хердаде До Ешпорао
Сорт: Арагонеш, Тринкадейра, Каберне Совиньон, Аликанте Буше
Цвят: дълбок червен цвят
Аромат: интензивни аромати на подправки и сушени горски плодове, с нотки на дъб
Вкус: богат и плътен, добре балансирани танини с потенциал за стареене в бутилката
Подходящи храни: печено агнешко, телешко и тестени храни

Добре структурирано вино с многопластов характер и мощни танини. Плътният и богат вкус изключително допълва усещанията от вкусното телешко. Сомелиерът Слави Райчев обърна внимание, че плодовата нотка добре подчертава комбинацията от коприва, артишок и сладък картоф.

Реклама »

Ключови думи:  вино, вода, коняк, шампанско