С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Цяла вечер яли, пили и се веселили II - Напитките

Бакхус
12 Април 2016, 00:09
Share Tweet Pin it Share
    Chianti Classico Castello D’Albola 2012Ястие: Трюфелови вариацииПартньор: ТрансимпортАпелация: Кианти КласикоРегион : Рада ди СиенаПроизводител: Кастело Д'АлболаСорт: Санджовезе (95%), Канайоло (5%)Цвят: червен с тенденция към гранатАромат: деликатен, с аромат на теменужкиВкус: добре балансиран и сух, с добра структура и кадифена текстураОтлежава 12 месеца в славонски дъбови бъчвиПо думите на сомелиера на нашата специална вечеря,Кианти Класико Кастело Д`абола има деликатен и сочен нос с усещане за червени плодове, касис, теменужки и сухи листа. Мощно тяло с много плътна и сочна текстура. Виното се отличава с много дълъг и елегантен финал с добре развити танини.
6/9 снимки в галерията Chianti Classico Castello D’Albola 2012
Ястие: Трюфелови вариации
Партньор: Трансимпорт

Апелация: Кианти Класико
Регион : Рада ди Сиена
Производител: Кастело Д'Албола
Сорт: Санджовезе (95%), Канайоло (5%)
Цвят: червен с тенденция към гранат
Аромат: деликатен, с аромат на теменужки
Вкус: добре балансиран и сух, с добра структура и кадифена текстура
Отлежава 12 месеца в славонски дъбови бъчви

По думите на сомелиера на нашата специална вечеря,
Кианти Класико Кастело Д`абола има деликатен и сочен нос с усещане за червени плодове, касис, теменужки и сухи листа. Мощно тяло с много плътна и сочна текстура. Виното се отличава с много дълъг и елегантен финал с добре развити танини.

Реклама »

Ключови думи:  вино, вода, коняк, шампанско