С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Цяла вечер яли, пили и се веселили II - Напитките

Бакхус
12 Април 2016, 00:09
Share Tweet Pin it Share
    Hennessy Fine de CognacЯстие: Ябълков щруделПартньор: АвендиСъздаден през 2002 г. Hennessy Fine de Cognac е балансиран бленд, който съчетава коняци с отличителни фини флорални нотки и деликатни плодови аромати, запазени благодарение на внимателно отлежаване. Hennessy Fine de Cognac е конякът на Hennessy, който пресъздава най-добре естествената елегантност и чистота на коняка.Има светло-кехлибарен цвят и характерна кристална прозрачност. Ароматът му разкрива нотки на нуга и лешник. Вкусът е елегантен и мек, напомнящ леко на виенско кафе. Постепенно се разкриват и нотки на захаросани цитруси и бергамот, които преминават във фин, свеж послевкус.Изисканият цветен и плодов характер се запазва благодарение на бъчви, в които вече са отлежавали 4-5 вида коняк. Така се избягват излишни дъбови нотки или пикантност.Hennessy Fine de Cognac се разгръща по различен начин, в зависимост от това дали го консумирате с лед, с вода или чай, като коктейл или чист.
8/9 снимки в галерията Hennessy Fine de Cognac
Ястие: Ябълков щрудел
Партньор: Авенди


Създаден през 2002 г. Hennessy Fine de Cognac е балансиран бленд, който съчетава коняци с отличителни фини флорални нотки и деликатни плодови аромати, запазени благодарение на внимателно отлежаване. Hennessy Fine de Cognac е конякът на Hennessy, който пресъздава най-добре естествената елегантност и чистота на коняка.

Има светло-кехлибарен цвят и характерна кристална прозрачност. Ароматът му разкрива нотки на нуга и лешник. Вкусът е елегантен и мек, напомнящ леко на виенско кафе. Постепенно се разкриват и нотки на захаросани цитруси и бергамот, които преминават във фин, свеж послевкус.

Изисканият цветен и плодов характер се запазва благодарение на бъчви, в които вече са отлежавали 4-5 вида коняк. Така се избягват излишни дъбови нотки или пикантност.

Hennessy Fine de Cognac се разгръща по различен начин, в зависимост от това дали го консумирате с лед, с вода или чай, като коктейл или чист.

Реклама »

Ключови думи:  вино, вода, коняк, шампанско