С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Цяла вечер яли, пили и се веселили II - Напитките

Бакхус
12 Април 2016, 00:09
Share Tweet Pin it Share
    Водка Beluga NobleЯстие: Brain InspirationПартньор: ТрансимпортТова е водка Beluga Noble – призната в цял свят като въплъщение на високо качество. Няколко неща правят Beluga Noble толкова специална.За производството й се използва много редкият малцов спирт, вместо дестилат от обикновени зърна. Малцът придава на водката балансиран вкус без парещо усещане и сладникав послевкус.Артезианската вода се доставя от кладенец дълбок 330 м в Алтайския регион, където почвата има минерализиращ ефект. Това гарантира постоянство във вкуса и качеството.Природните съставки като екстракт от ванилия, натурален мед и оризова есенция, прявят вкуса мек, но комплексен и деликатен.Водката "почива" за период от 30 дни – техника, която не се използва в производството на обикновена водка. Резултатът е изискано и висококачествено питие в характерната бутилка с ръчно залепена риба.
3/9 снимки в галерията Водка Beluga Noble
Ястие: Brain Inspiration
Партньор: Трансимпорт

Това е водка Beluga Noble – призната в цял свят като въплъщение на високо качество. Няколко неща правят Beluga Noble толкова специална.
За производството й се използва много редкият малцов спирт, вместо дестилат от обикновени зърна. Малцът придава на водката балансиран вкус без парещо усещане и сладникав послевкус.
Артезианската вода се доставя от кладенец дълбок 330 м в Алтайския регион, където почвата има минерализиращ ефект. Това гарантира постоянство във вкуса и качеството.
Природните съставки като екстракт от ванилия, натурален мед и оризова есенция, прявят вкуса мек, но комплексен и деликатен.
Водката "почива" за период от 30 дни – техника, която не се използва в производството на обикновена водка. Резултатът е изискано и висококачествено питие в характерната бутилка с ръчно залепена риба.

Реклама »

Ключови думи:  вино, вода, коняк, шампанско