Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Тазгодишното издание на конкурса-изложение опита да се отлепи от имиджа си на не особено представително и изживяло времето си събитие. За съжаление, без успех.
Рафаел Надал ще рекламира испански хранителни продукти в държавна реклама
Космически пир за сетивата от "Бакхус" по случай "Ресторант на годината 2014, Бакхус, Acqua Panna&S.Pellegrino"
Известният ресторантьор Майкъл Чау, създател на веригата Mr. Chow, лекува травмите си от миналото с рисуване и пекински специалитети
50 български и чуждестранни изби участват в 23-то издание на международната специализирана изложба в Пловдив "Винария"
Какво похапнахме на поредната тематична вечеря "Арменско гости" от поредицата "12 вечери на любителите готвачи" на списание "Бакхус", този път домакинствана от Ани Шакарян-Маринова.
Или първи впечатления от MasterChef България
Наръчник на родителя: проверени кина, театри и заведения в София, подходящи за вързаст 1+
Прожекциите в програмата "Кулинарно кино" на Берлинале са придружени от вечеря с тристепенно меню, приготвено от реномирани готвачи. Тази година в кухнята на фестивала се развихри италианецът Масимо Ботура, собственик на Osteria Francescana - отличения с три звезди "Мишлен" ресторант в Модена. Вера Траянова беше там, за да гледа, опита и да ни разкаже.
Въпреки, че е най-бедният в Европа, българският Северозапад е с чиста природа и крие реален потенциал за винопроизводство
След няколко успешни опита в чужбина, Дима Петева реши да изпробва необичайното изкуство да се храниш сам и на родна почва
Консумацията на червено вино или гроздов сок може да помогне за изгарянето на мазнините, показва проучване на американски учени
Кухня от Украйна и Русия, премесена с еврейски кулинарни традиции и подправена с щипка от влиянието на имперските времена и социалистическия строй - това бе темата на поредната вечеря на "Бакхус" от поредицата "12 вечери на любителите готвачи".
Избата стана е първият винопроизводител в България, сертифициран по програма Fair for Life – Social & Fair Trade от швейцарската компания "IMO" (Институт за маркетекология ).
Киното има немалка роля за циментирането на имиджа на пенливото вино от Шампан като символ на лукса.
Дали защото на Китай му се отвори глътка за вино или по друга причина, светът на виното се променя, очертават се новите тенденции, които пораждат ново отношение и правила.
71% от хората разчитат на информация от уста на ухо, 48% четат официални ревюта за ресторанти, а 25% разчитат на социалните мрежи. Негативните реакции водят до отлив на клиенти, но винаги ли е прав клиентът?