С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с гост-готвачите на "Ресторант на годината 2017 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"

Бакхус
02 Март 2018, 17:25
Share Tweet Pin it Share
    Двадесет и осем годишният Любомир Тодоров е от Враца и е завършил местната гимназия по търговия и ресторантьорство. Професионалният му път преминава през "Гранд Хотел София" и "Ястребец уелнес и спа" Боровец, а след това го отвежда в Colombi Hotel Freiburg (1 звезда Мишлен), Restaurant Schwarzwaldstube im Hotel Traube Tonbach в Baiersbron (3 звезди Мишлен), Hirschen Sülzburg (2 звезди Мишлен). В момента е Еxecutive Chef в хотел "Ястребец уелнес енд спа" и ресторант La Casa.Влиянието на германскaта кухня е явно и в предпочитанията му - любимият му кулинарен район е Шварцвалд, а като свой професионален идол посочва германският топ шеф Харалд Волфарт.В момента шеф Тодоров управлява 55 души, смята добрата организираност за своя силна страна и цени високо екипната работа. В добрите ястия търси балансът на вкусовете, а формулата му за успешен ресторант е постоянство в качеството, добра организация, постоянно развитие, поддържане на добра концепция. Като най-значимия си успех до момента приема позицията си на заместник-главен готвач в ресторант с една звезда Мишлен при конкуренция от 60 готвача, но вярва, че истинския големият успех тепърва предстои.Любомир Тодоров ще приготви рибното ястие, повлияно от концепцията на вечерята Ресторант на годината "Около света за една вечея". "Ще приготвя морски дявол със сусам, снежен грах, целина, бадем, шампанско. Стилът на ястието е от класическата френска кухня, като реших да добавя азиатска нотка, идеята ми е да комбинирам 2 вкуса от два континента", споделя той.Повече информация за менюто, събитието и как да закупите своя куверт може да намерите на сайта на Ресторант на годината или на фейсбук страницата на събитието./Снимка: Васил Германов/
4/8 снимки в галерията Двадесет и осем годишният Любомир Тодоров е от Враца и е завършил местната гимназия по търговия и ресторантьорство. Професионалният му път преминава през "Гранд Хотел София" и "Ястребец уелнес и спа" Боровец, а след това го отвежда в Colombi Hotel Freiburg (1 звезда Мишлен), Restaurant Schwarzwaldstube im Hotel Traube Tonbach в Baiersbron (3 звезди Мишлен), Hirschen Sülzburg (2 звезди Мишлен). В момента е Еxecutive Chef в хотел "Ястребец уелнес енд спа" и ресторант La Casa.

Влиянието на германскaта кухня е явно и в предпочитанията му - любимият му кулинарен район е Шварцвалд, а като свой професионален идол посочва германският топ шеф Харалд Волфарт.

В момента шеф Тодоров управлява 55 души, смята добрата организираност за своя силна страна и цени високо екипната работа. В добрите ястия търси балансът на вкусовете, а формулата му за успешен ресторант е постоянство в качеството, добра организация, постоянно развитие, поддържане на добра концепция. Като най-значимия си успех до момента приема позицията си на заместник-главен готвач в ресторант с една звезда Мишлен при конкуренция от 60 готвача, но вярва, че истинския големият успех тепърва предстои.

Любомир Тодоров ще приготви рибното ястие, повлияно от концепцията на вечерята Ресторант на годината "Около света за една вечея". "Ще приготвя морски дявол със сусам, снежен грах, целина, бадем, шампанско. Стилът на ястието е от класическата френска кухня, като реших да добавя азиатска нотка, идеята ми е да комбинирам 2 вкуса от два континента", споделя той.

Повече информация за менюто, събитието и как да закупите своя куверт може да намерите на сайта на Ресторант на годината или на фейсбук страницата на събитието.

/Снимка: Васил Германов/

Реклама »

Реклама »