С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото четене & по-малкото гледане

Бакхус
19 Юли 2019, 13:56
Share Tweet Pin it Share
    Salt & Time: Recipes from a Russian kitchenAlissa Timoshkina"Много често имаме нужда от дистанция и повече време, за да можем да оценим нещата по-добре. Това важи с пълна сила за гастрономията на моята родина - Русия, или Сибир, за да сме по-точни." С тези думи започва пътешествието си Алиса Тимошкина обратно в родния Сибир, където изследва традиционната кухня. Включени са 100 рецепти, адаптирани по модерен начин с емоционални и пленителни описания на всяка една от тях. Там ще намерите ястия от царско време, от времето на социализма, както и от ден днешен, които разкриват една жива, разнообразна и релевантна кухня, без значение времето и мястото.
8/11 снимки в галерията Salt & Time: Recipes from a Russian kitchen
Alissa Timoshkina

"Много често имаме нужда от дистанция и повече време, за да можем да оценим нещата по-добре. Това важи с пълна сила за гастрономията на моята родина - Русия, или Сибир, за да сме по-точни." С тези думи започва пътешествието си Алиса Тимошкина обратно в родния Сибир, където изследва традиционната кухня. Включени са 100 рецепти, адаптирани по модерен начин с емоционални и пленителни описания на всяка една от тях. Там ще намерите ястия от царско време, от времето на социализма, както и от ден днешен, които разкриват една жива, разнообразна и релевантна кухня, без значение времето и мястото.

Реклама »