С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото четене & по-малкото гледане

Бакхус
19 Юли 2019, 13:56
Share Tweet Pin it Share
    You and I Eat The SameChris Ying, Rene RedzepiАко се замислим, добрата храна е това, което обединява всички хора по света. Няма човек, който да не може да оцени вкусната храна. А имиграцията е фундаментално важна за съществуването на добрата храна. Разделена на 19 проникновени есета и истории, You and I Eat The Same изследва начините, по които храната свързва хората и как всъщност храната може да превъзмогне всякакви културни и политически бариери и да събере хората заедно. Авторите споделят мнението, че трябва да мислим за кулинарията като за колективно човешко усилие, от което животът на всички ни се обогатява и става една идея по-вкусен. Съгласни сме.
6/11 снимки в галерията You and I Eat The Same
Chris Ying, Rene Redzepi

Ако се замислим, добрата храна е това, което обединява всички хора по света. Няма човек, който да не може да оцени вкусната храна. А имиграцията е фундаментално важна за съществуването на добрата храна. Разделена на 19 проникновени есета и истории, You and I Eat The Same изследва начините, по които храната свързва хората и как всъщност храната може да превъзмогне всякакви културни и политически бариери и да събере хората заедно. Авторите споделят мнението, че трябва да мислим за кулинарията като за колективно човешко усилие, от което животът на всички ни се обогатява и става една идея по-вкусен. Съгласни сме.

Реклама »