С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото четене & по-малкото гледане

Бакхус
19 Юли 2019, 13:56
Share Tweet Pin it Share
    Street Food Asia, NetflixАко вече сте гледали някои от другите документални сериали на Нетфикс като Ugly Delicious, Salt Fat Acid Heat, или Chef’s Table, то вече знаете какво може да очаквате от новия сериал Street Food. И колкото и маникюрирано да изглежда на моменти всичко, това, което прави тези серии различни е фактът, че се фокусира върху ролята, която храната играе в живота на хората, които я приготвят. Прави впечатление как всяка една история е свързана с огромна доза тъга и нищета. В същото време, сериалът не е ненужно мелодраматичен, а напротив - показва триумфа и гордостта на готвачите, че са преодолели толкова много тежки и различни препятствия. Затова сериалът ни харесва и затова го препоръчваме.
9/11 снимки в галерията Street Food Asia, Netflix

Ако вече сте гледали някои от другите документални сериали на Нетфикс като Ugly Delicious, Salt Fat Acid Heat, или Chef’s Table, то вече знаете какво може да очаквате от новия сериал Street Food. И колкото и маникюрирано да изглежда на моменти всичко, това, което прави тези серии различни е фактът, че се фокусира върху ролята, която храната играе в живота на хората, които я приготвят. Прави впечатление как всяка една история е свързана с огромна доза тъга и нищета. В същото време, сериалът не е ненужно мелодраматичен, а напротив - показва триумфа и гордостта на готвачите, че са преодолели толкова много тежки и различни препятствия. Затова сериалът ни харесва и затова го препоръчваме.

Реклама »