С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото четене & по-малкото гледане

Бакхус
19 Юли 2019, 13:56
Share Tweet Pin it Share
    Dalí. The Wines of GalaСалвадор Дали и Вино? О, да! TASCHEN ни представят едно сюрреалистично и страстно винено пътешествие из вината на прословутия епикуреец. Това е прочита и препоръките на Дали за вината спрямо "усещанията, които те създават дълбоко в нашите души". Групирайки вината по ексцентрично еклектични характеристики като начинът им на производство, теглото и цвета им, той ги категоризира като "Лекомислени вина", "Невъзможни вина", "Вина на светлината". Книгата включва над 140 илюстрации на Дали и е разделена на две части. Първата е преглед на десетте най-важни за него винени региони, докато във втората той разказва как да поръчваме вино спрямо емоционалното си състояние, а не спрямо региона и сорта. Препоръчително е да се чете с чаша вино в ръка.
2/11 снимки в галерията Dalí. The Wines of Gala

Салвадор Дали и Вино? О, да! TASCHEN ни представят едно сюрреалистично и страстно винено пътешествие из вината на прословутия епикуреец. Това е прочита и препоръките на Дали за вината спрямо "усещанията, които те създават дълбоко в нашите души". Групирайки вината по ексцентрично еклектични характеристики като начинът им на производство, теглото и цвета им, той ги категоризира като "Лекомислени вина", "Невъзможни вина", "Вина на светлината". Книгата включва над 140 илюстрации на Дали и е разделена на две части. Първата е преглед на десетте най-важни за него винени региони, докато във втората той разказва как да поръчваме вино спрямо емоционалното си състояние, а не спрямо региона и сорта. Препоръчително е да се чете с чаша вино в ръка.

Реклама »