С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото четене & по-малкото гледане

Бакхус
19 Юли 2019, 13:56
Share Tweet Pin it Share
    Listen to Your Vegetables & Eat Your ParentsМишел и Барак ОбамаHigher Ground, продуцентската компания, основана миналата година от Мишел и Барак Обама, е започнала работа върху четири и половина-часов сериал, който се казва Listen to Your Vegetables & Eat Your Parents, който "ще поведе децата и семействата им на пътешествие из света, което ще ни разкаже историята на храната ни". Един от съ-авторите на проекта е Джеръми Кoнър от Drunk History. Netflix все още не е обявил дали сериалът ще бъде игрален или анимация, нито начална дата. Но през осемгодишния си президентски мандат Барак Обама, и особено първата дама Мишел Обама, се ангажираха и направиха достатъчно за храната и децата, за да сме сигурни, че ни очаква нещо интересно и смислено. Ще следим.
10/11 снимки в галерията Listen to Your Vegetables & Eat Your Parents
Мишел и Барак Обама

Higher Ground, продуцентската компания, основана миналата година от Мишел и Барак Обама, е започнала работа върху четири и половина-часов сериал, който се казва Listen to Your Vegetables & Eat Your Parents, който "ще поведе децата и семействата им на пътешествие из света, което ще ни разкаже историята на храната ни". Един от съ-авторите на проекта е Джеръми Кoнър от Drunk History. Netflix все още не е обявил дали сериалът ще бъде игрален или анимация, нито начална дата. Но през осемгодишния си президентски мандат Барак Обама, и особено първата дама Мишел Обама, се ангажираха и направиха достатъчно за храната и децата, за да сме сигурни, че ни очаква нещо интересно и смислено. Ще следим.

Реклама »