С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото четене & по-малкото гледане

Бакхус
19 Юли 2019, 13:56
Share Tweet Pin it Share
    Black Sea: Dispatches and RecipesCaroline EdenЕдна изключителна книга написана от една изключителна дама. Каролин Идън написва този пътепис/готварска книга, докато обикаля черноморския регион и изследва кулинарните връзки между различните държави. Тръгвайки от Одеса до Бесарабия, Румъния, България и Турция, тя се среща с евреите в Одеса, с една от последните жени рибари у нас, както и изследва наследството на имигриралите в Истанбул руснаци преди Революцията. Това е едно много интересно четиво, което ни среща с някои невероятни хора и ни показва Черно море по един съвсем различен начин.
5/11 снимки в галерията Black Sea: Dispatches and Recipes
Caroline Eden

Една изключителна книга написана от една изключителна дама. Каролин Идън написва този пътепис/готварска книга, докато обикаля черноморския регион и изследва кулинарните връзки между различните държави. Тръгвайки от Одеса до Бесарабия, Румъния, България и Турция, тя се среща с евреите в Одеса, с една от последните жени рибари у нас, както и изследва наследството на имигриралите в Истанбул руснаци преди Революцията. Това е едно много интересно четиво, което ни среща с някои невероятни хора и ни показва Черно море по един съвсем различен начин.

Реклама »