С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото четене & по-малкото гледане

Бакхус
19 Юли 2019, 13:56
Share Tweet Pin it Share
    The German CookbookAlfons SchuhbeckДа, правилно прочетохте заглавието. В тази книга ще намерите 500 рецепти от цяла Германия - от Хамбург до Равенсбург и от Лайпциг до Щутгарт. Книгата показва разнообразието от рецепти и храни, с което тази европейска държава не е толкова известна. Именно това прави тази книга толкова интересна. Да не говорим, че е написана от германец и в нея става въпрос за германска кухня - всичко е подредено със съответните символи, обозначаващи различните продукти, които могат да се намерят в рецептите, точно и ясно. Също така, всяка една от тях е била предварително изпробвана в домашни условия, за да е сигурно, че всеки може да я сготви. Тествано и пробвано с германска прецизност. Ja, ja, wunderbar.
7/11 снимки в галерията The German Cookbook
Alfons Schuhbeck

Да, правилно прочетохте заглавието. В тази книга ще намерите 500 рецепти от цяла Германия - от Хамбург до Равенсбург и от Лайпциг до Щутгарт. Книгата показва разнообразието от рецепти и храни, с което тази европейска държава не е толкова известна. Именно това прави тази книга толкова интересна. Да не говорим, че е написана от германец и в нея става въпрос за германска кухня - всичко е подредено със съответните символи, обозначаващи различните продукти, които могат да се намерят в рецептите, точно и ясно. Също така, всяка една от тях е била предварително изпробвана в домашни условия, за да е сигурно, че всеки може да я сготви. Тествано и пробвано с германска прецизност. Ja, ja, wunderbar.

Реклама »