Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Яж вкусно, моли се за още и обичай артистичния готвач. Така обобщават вечерята с домакин Рене Йощида гостите на "Бакхус" в демонстрационния ресторант ShowHow миналия четвъртък. Ето доказателството.
Жан-Франсоа Кенен, собственик на Шато дьо Пресак, Сент Емилион, гран крю класе, пред "Бакхус"
На специална церемония през уикенда в МЕТРО Академия бяха раздадени първите Годишни награди за кулинарни блогове, организирани от специализирания гастрономически сайт Блоговодител, в партньорство с МЕТРО Кеш енд Кери
Вторият SOMM пристига през ноември
Най-известният винен критик в света за цените в Бордо, подкупите и усещането да си глагол