С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

На по чаша

  • Цената и качеството на виното

    Джансиз Робинсън
    01 Февруари 2006, 14:19

    Share Tweet Pin it Share
  • Коняк в шише от парфюм

    Юлия Костадинова
    01 Февруари 2006, 14:16

    Габриеле Харц Делоне работи вече 30 години за марката Hennessy и е неин посланик в истинския смисъл на тази дума. Не само защото е стилна, елегантна, спокойна и едновременно с това човек, който прави впечатление (досущ като напитката, която презентира). Тя е международен мениджър, който отговаря за промоции и тренинг, а преди това в продължение на 15 години е била регионален мениджър за страните от Централна Европа. Габриеле пристига за пръв път в България преди 12 години - през 1993 г. във Варна за едно барманско състезание, спонсорирано от Hennessy. Спомня си режима на тока и празните магазини, но също така и усмивките и откритостта на хората, с които е работила.

    Share Tweet Pin it Share
  • Penfold's, или колко е важно въображението

    Юлия Костадинова
    01 Февруари 2006, 14:09

    Share Tweet Pin it Share
  • Войната на тапите

    "Бакхус"
    01 Януари 2006, 14:50

    Видно е, че броят на бутилките с капачки на винт или синтетични тапи непрестанно нараства. Вече дори престижните винени издания и големите винопроизводители се присъединяват към лагера на модерните, подръжниците на новите тапи. Какви са основанията за тази тенденция?

    Share Tweet Pin it Share
  • Антинори - началото на една винена империя

    Юлия Костадинова
    01 Януари 2006, 14:46

    Ако има компания, която най-много да се доближава до понятието винена империя в Италия, то това със сигурност е Антинори. Няма човек, който да обича виното на Ботуша (а и не само него) и да не познава това име. Легендарни са във всяко отношение, но най-вече в едно - изкуството да поддържат баланса между количеството вино, което произвеждат, и качеството му.

    Share Tweet Pin it Share
  • Подземното съкровище на Ален Дюкас

    Любомир Бояджиев
    01 Януари 2006, 14:25

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »