С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Храна

  • ОТ БРОЯ: Пролетните пазари на София - къде, какво, защо?

    Текст и снимки: Мария Жекова
    13 Април 2023, 15:02

    Обиколка из сергиите на Красно село, Римската стена и Женския пазар

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Италианската улична храна на ново ниво в България

    Съдържание от Panuozzo della Pastaria
    30 Март 2023, 13:18

    Приготвен на момента с оригинално тесто с квас, пануоцо дава заложби за новата любима улична храна

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: мисо

    Елисавета Иванова
    20 Март 2023, 13:49

    Историческа разходка из супите на Азия - част II

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Кухнята на миналото, кухнята на бъдещето

    Албена Шкодрова
    снимки: Nicolas Gras 23 Февруари 2023, 10:28

    Българското селско домакинство между Франкфурт и Аркадия

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Марк Твен

    Владислав Христов
    снимки: Корабът 22 Февруари 2023, 13:02

    Kласикът на американската литература ни повежда на околосветски пикник изпълнен с много обрати и кулинарни открития

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Пловдив, не сме те забравили

    Георги Куманов
    16 Февруари 2023, 11:37

    Айляците заобичаха да си правят густо на по поничка или на брънч

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: йеменска кухня, част II

    Текст: Искра Янкова, Снимки: Стефан Сучев
    31 Януари 2023, 12:12

    Кулинарните традиции на Хадрамаут със Сара Алкаф

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Кухнята на Витоша

    София Павлова
    09 Януари 2023, 11:05

    Колко вкусно може да готвят в една хижа не e въпрос, а възклицание!

    Share Tweet Pin it Share
  • Бакхус на път: Исландия за гладни приключенци

    София Павлова
    06 Януари 2023, 11:16

    Къде и какво да ядете, докато обикаляте една от най-северните точки на Европа

    Share Tweet Pin it Share
  • Нови, вкусни, любими през 2022 г.

    Бакхус
    03 Януари 2023, 14:11

    12 месеца, описани в храната и питиетата, без които можем. Но не искаме.

    Share Tweet Pin it Share
  • Една добра вечер в Noma - част III: И в Noma свиват сарми

    Велислава Попова
    26 Декември 2022, 12:19

    Три истории от менюто на най-добрия ресторант в света и една филия хляб. С масло.

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Кой поставя черешката на тортата?

    Съдържание от Matti-d
    26 Декември 2022, 12:12

    Spoiler alert!: Водещата кетъринг компания Matti-d

    Share Tweet Pin it Share
  • Една добра вечер в Noma - част II: "Мамо, изпържи невена"

    Велислава Попова
    26 Декември 2022, 12:04

    Три истории от менюто на най-добрия ресторант в света и една филия хляб. С масло.

    Share Tweet Pin it Share
  • Рецепта от Noma: яйчен уиски сос

    Noma Food Projects
    26 Декември 2022, 10:46

    Най-добрият ресторант в света сподели своя рецепта

    Share Tweet Pin it Share
  • Една добра вечер в Noma - част I: И майката на комбучата

    Велислава Попова
    26 Декември 2022, 10:38

    Три истории от менюто на най-добрия ресторант в света и една филия хляб. С масло.

    Share Tweet Pin it Share
  • Какво яде българинът? Няколко въпроса и отговора

    Съдържание от Takeaway.com
    19 Декември 2022, 12:15

    Първото проучване на хранителните навици от Takeaway.com води до любопитни прозрения за кулинарната народопсихология

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: рамен

    Елисавета Иванова
    снимки: Stephen Bedase, Unsplash 13 Декември 2022, 13:46

    Историческа разходка из супите на Азия - част I

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Шоколад в кръвта с MILLESIME Pop-Up Space

    Съдържание от Millesime
    09 Декември 2022, 20:25

    Добре дошли в новия сладък център на София

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Франсис Скот Фицджералд

    Владислав Христов
    снимки: Girl with red hair, Unsplash 28 Ноември 2022, 16:04

    Разходка до епохата на "изгубеното поколение" сред нощни партита, Сотерн, шампанско, печени бутове, прасенца и пуйки

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: етиопска седмица

    Текст: Бистра Иванова, Снимки: Стефан Сучев
    04 Ноември 2022, 10:31

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »