Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Сдружение Мулти култи отбелязва третия си рожден ден с храна, вино, изложба, музика и танци от целия свят. Чувствайте се поканени
Двама велики готвачи се срещат в един документален филм, за да разкажат за храната на Перу и уникалното явление на младите готвачи в андинската страна
Идеята е да се стимулират собствениците на земеделска земя в случаите, когато не я обработват, да я отдават под наем, за да не се похабява плодородна земя
"Заложих предимно на пресните зеленчуци, защото исках да покажа, че това не е "мъчение", а на човек може да му е вкусно и да се чувства добре дори и предимно на такава диета", казва гост-готвачът от четвъртата вечеря от поредицата на списание "Бакхус" "12 вечери на любителите готвачи", която премина под знака на великденските пости
Съюзът на пивоварите в България за втора година организира кампания за насърчаване на децата и семействата да спортуват
Флиртът на haute cuture с junk food е горещата тенденция на сезона
Д-р Брюно Гюсо, един от създателите на Sous Vide, пристига специално в София на 22 април
Оказва се , че в папския град-държава се пие повече вино на година, отколкото във всяка друга страна по света
Warnog, официалната бира на героите на Стар Трек, е с отенък на нежен банан и карамфил
Немската дизайнерка Анке Домаск е намерила начин да оползотворява вкиснатото, негодно за пиене мляко
"Карлсберг България" представи най-новото попълнение в продуктовото си портфолио - Erdinger Weissbier
Български изби ще се състезават с производители от Франция и Италия по време на Международната изложба за лозарство и винарство в рамките на пловдивския панаир
Отскоро руски гражданин, Жерар Депардийо също не знае бъдещето на инвестицията си в кримски лозя
"Обичам на студено" , "Подхождам си с мляко" - британските блогъри негодуват срещу модата на говорещите етикети на храни и напитки
Китайски учени разработиха желатинови стикери, показващи кога храната се разваля
Генералните мениджъри на хотелите Кемпински представят 70 ястия от цял свят
Академия "Кулинарен историк" ще покаже как се прави сладко от стафиди и локум в рамките на "Винария" 2014
Интересно след като имат баристи за кафето, дали от компанията предвиждат да наемат енолози за виното
Освен база данни за биологичното земеделие в България на сайта на регистъра могат да бъдат намерени и основните нормативни документи, регламентиращи дейностите свързани с биологичното земеделие