С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото четене & по-малкото гледане

Бакхус
19 Юли 2019, 13:56
Share Tweet Pin it Share
  The Turkish CookbookMusa DaĝdevirenТя най-накрая е налице: красива, дебела, и от Phaidon. Имате ли я - имате може би най-подробната и добра колекция от турски класически рецепти. По-точно - 500. Напълно достъпни за всеки, който се е доближавал някога до печка."Трябва да се радваме, вместо да се фиксираме в това как да разделяме вкусовете и вярванията си. Или вместо да хвалим арменците за ястията им със зехтин, кюрдите - за месата им, турците - за сладкишите, турските гърци - за морските им храни, и да живеем заедно, уважавайки ценностите си, религиите си и начин на живот", казва авторът в увода на книгата си. Мъдро го е казал, и доказал с разказаните си рецепти.
1/11 снимки в галерията The Turkish Cookbook
Musa Daĝdeviren

Тя най-накрая е налице: красива, дебела, и от Phaidon. Имате ли я - имате може би най-подробната и добра колекция от турски класически рецепти. По-точно - 500. Напълно достъпни за всеки, който се е доближавал някога до печка.

"Трябва да се радваме, вместо да се фиксираме в това как да разделяме вкусовете и вярванията си. Или вместо да хвалим арменците за ястията им със зехтин, кюрдите - за месата им, турците - за сладкишите, турските гърци - за морските им храни, и да живеем заедно, уважавайки ценностите си, религиите си и начин на живот", казва авторът в увода на книгата си. Мъдро го е казал, и доказал с разказаните си рецепти.

Реклама »