С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото четене & по-малкото гледане

Бакхус
19 Юли 2019, 13:56
Share Tweet Pin it Share
    The Dead Rabbit Mixology & MayhemDead Rabbit Grocery & Grog в Манхатън са легенди в бар индустрията - носители са на наградите Най-добър бар в света, Най-добро меню с коктейли в света, Най-добра селекция на напитки в света, както и Най-добър американски коктейлен бар. Запознатите може би знаят, че те вече имат и една издадена книга, но второто им книжно начинание е още по-вълнуващо. Разказано като гангстерска история от Ню Йорк, с главното участие на собствениците Шон Мълдуун и Джак Макгари, както и на а бар мениджъра Джилиан Воуз, книгата си е направо едно произведение на изкуството. Съдържа 90 рецепти за коктейли. Нямаме търпение да ги пробваме всичките. Наздраве.
3/11 снимки в галерията The Dead Rabbit Mixology & Mayhem

Dead Rabbit Grocery & Grog в Манхатън са легенди в бар индустрията - носители са на наградите Най-добър бар в света, Най-добро меню с коктейли в света, Най-добра селекция на напитки в света, както и Най-добър американски коктейлен бар. Запознатите може би знаят, че те вече имат и една издадена книга, но второто им книжно начинание е още по-вълнуващо. Разказано като гангстерска история от Ню Йорк, с главното участие на собствениците Шон Мълдуун и Джак Макгари, както и на а бар мениджъра Джилиан Воуз, книгата си е направо едно произведение на изкуството. Съдържа 90 рецепти за коктейли. Нямаме търпение да ги пробваме всичките. Наздраве.

Реклама »

Реклама »