С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Февруари, февруари, за вино и любов

Иван Македонски
01 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    Тенута Сан Антонио Ская Парадизо Рипасо 2013 – 30 лв. , Верона, ИталияСортов състав: Корвина, Корвионе, Рондинела, Каберне СовиньонПрофил: Рубинено червен цвят с пурпурни нюанси. На вкус е меко и топло, с ясно изразено копринено усещане, завладява сетивата. Откриват се аромати на череши, горски плодове, захаросани червени плодове с пикантни нотки на черен пипер, женско биле, какао и тютюн. Лимитирана серия от 20 000 бутилки.Съчетание с храни: Паста с телешко, червени меса, ястия със сосове.
13/14 снимки в галерията Тенута Сан Антонио Ская Парадизо Рипасо 2013 – 30 лв. , Верона, Италия

Сортов състав: Корвина, Корвионе, Рондинела, Каберне Совиньон

Профил: Рубинено червен цвят с пурпурни нюанси. На вкус е меко и топло, с ясно изразено копринено усещане, завладява сетивата. Откриват се аромати на череши, горски плодове, захаросани червени плодове с пикантни нотки на черен пипер, женско биле, какао и тютюн. Лимитирана серия от 20 000 бутилки.

Съчетание с храни: Паста с телешко, червени меса, ястия със сосове.

Реклама »