С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Февруари, февруари, за вино и любов

Иван Македонски
01 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    Царев Брод Гергана 2015 – 17,00 лв., Средна Дунавска Равнина, БългарияСортов състав: Гергана 100%. Гергана е бял хибриден винен сорт грозде, селектиран чрез кръстосване на сортовете Димят и Мускат Отонел в АУ – гр. Пловдив.Профил: Искрящ и бледо сламест цвят. Интензивен цветист и плодов нос със съблазнителни акценти на свежа кайсия с ванилов сос. Свежо и леко с много добре запазен зрял жълт плод и приятен, хармоничен и деликатен финал. Виното е ферментирало при температура от 16-18°C с дрожди за червено грозде с цел прибиране на ароматите. (Отлежавало върху фините утайки седем месеца.)Съчетание с храни: Риба (пушена), киш от сирена, салати.
4/14 снимки в галерията Царев Брод Гергана 2015 – 17,00 лв., Средна Дунавска Равнина, България

Сортов състав: Гергана 100%. Гергана е бял хибриден винен сорт грозде, селектиран чрез кръстосване на сортовете Димят и Мускат Отонел в АУ – гр. Пловдив.

Профил: Искрящ и бледо сламест цвят. Интензивен цветист и плодов нос със съблазнителни акценти на свежа кайсия с ванилов сос. Свежо и леко с много добре запазен зрял жълт плод и приятен, хармоничен и деликатен финал. Виното е ферментирало при температура от 16-18°C с дрожди за червено грозде с цел прибиране на ароматите. (Отлежавало върху фините утайки седем месеца.)

Съчетание с храни: Риба (пушена), киш от сирена, салати.

Реклама »