С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Февруари, февруари, за вино и любов

Иван Македонски
01 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    Марян Димят Барел Ферментед 2015 (работен етикет) – 25 лв. , Дунавска Равнина, БългарияСортов състав: Димят 100%Профил: Ферментира и отлежава в продължение на 8 месеца в дъбови бъчви. Има бистър и чист, сламест цвят с фини зелени отенъци. Носът е опушено-ванилов с нотки на стафида, заxаросани цитруси и леки флорални акценти. Заоблено и сочно с мека свежест и дъбово-ванилов финал. Лимитирана серия.Съчетание с храни: ястия със зеленчуци, сьомга, лаврак с аспержи, пуешко месо.
5/14 снимки в галерията Марян Димят Барел Ферментед 2015 (работен етикет) – 25 лв. , Дунавска Равнина, България

Сортов състав: Димят 100%

Профил: Ферментира и отлежава в продължение на 8 месеца в дъбови бъчви. Има бистър и чист, сламест цвят с фини зелени отенъци. Носът е опушено-ванилов с нотки на стафида, заxаросани цитруси и леки флорални акценти. Заоблено и сочно с мека свежест и дъбово-ванилов финал. Лимитирана серия.

Съчетание с храни: ястия със зеленчуци, сьомга, лаврак с аспержи, пуешко месо.

Реклама »