С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Февруари, февруари, за вино и любов

Иван Македонски
01 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
  Февруари, февруари за вино и любов! А какво да изберем?! Трифон или Валентин? Нека има от всичко, защото виното е изкуство, а изкуството се прави с любов!Пенливите вина - са по-специалните вина, не защото ги избираме за специални поводи, а защото се различават от всички останали категории. Друга технология, друга бутилка, тапа...с две думи - специална работа. Белите вина от своя страна остават на заден план по нашите ширини, особено през студените месеци. Това не означава, че на празници като Трифон Зарезан и Св. Валентин не можем да отворим бутилка бяло вино. Можем, и то няколко! Дали по-ефирни и елегантни или пък по-стари и плътни, белите вина с достойнство се нареждат до своите червени събратя. Розетата се превърнаха в сензация през последните години и у нас те стават все по-търсени и предпочитани. Те са прекрасен избор за празничния ден! И да си дойдем на думата - червеното вино ни създава усещане за топлина и уют, изникват спомени за старото приятелство, за любовта.Изберете вино, споделете го и празнувайте какво си пожелаете (Трифон и Валентин няма да се сърдят, щом има вино). Дегустирайте и се пренасяйте на различни места, защото виното е живот, виното е история, която всеки път е различна, интересна и вълнуваща.*Иван Македонски е завършил Университета по хранителни технологии - гр. Пловдив. Магистърската му степен е свързана с изучаване на винения туризъм, но интересът му към света на виното датира от детството. В момента е управител на магазин CASAVINO Скобелев, където се е отдал на каузата да е посланик на вино културата и да повишава познанията на хората, и най-вече на младите клиенти, свързани с виното и неговата вселена. Организира професионални дегустации, винени обучения и най-вече помага на всеки, който желае да открива света на виното.
1/14 снимки в галерията Февруари, февруари за вино и любов! А какво да изберем?! Трифон или Валентин? Нека има от всичко, защото виното е изкуство, а изкуството се прави с любов!

Пенливите вина - са по-специалните вина, не защото ги избираме за специални поводи, а защото се различават от всички останали категории. Друга технология, друга бутилка, тапа...с две думи - специална работа. Белите вина от своя страна остават на заден план по нашите ширини, особено през студените месеци. Това не означава, че на празници като Трифон Зарезан и Св. Валентин не можем да отворим бутилка бяло вино. Можем, и то няколко! Дали по-ефирни и елегантни или пък по-стари и плътни, белите вина с достойнство се нареждат до своите червени събратя. Розетата се превърнаха в сензация през последните години и у нас те стават все по-търсени и предпочитани. Те са прекрасен избор за празничния ден! И да си дойдем на думата - червеното вино ни създава усещане за топлина и уют, изникват спомени за старото приятелство, за любовта.

Изберете вино, споделете го и празнувайте какво си пожелаете (Трифон и Валентин няма да се сърдят, щом има вино). Дегустирайте и се пренасяйте на различни места, защото виното е живот, виното е история, която всеки път е различна, интересна и вълнуваща.

*Иван Македонски е завършил Университета по хранителни технологии - гр. Пловдив. Магистърската му степен е свързана с изучаване на винения туризъм, но интересът му към света на виното датира от детството. В момента е управител на магазин CASAVINO Скобелев, където се е отдал на каузата да е посланик на вино културата и да повишава познанията на хората, и най-вече на младите клиенти, свързани с виното и неговата вселена. Организира професионални дегустации, винени обучения и най-вече помага на всеки, който желае да открива света на виното.

Реклама »