С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Февруари, февруари, за вино и любов

Иван Македонски
01 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    Драгомир Каризма Шардоне 2014 – 22 лв. , Западна Тракия, БългарияСортов състав: Шардоне 100 %Профил: Прекрасен жълто-зелен цвят, искрящ и с кристална бистрота. Ароматът е интензивен, с преобладаващи нюанси на грейпфрут, манго, ядки и мед. Добре интегриран дъб, придаващ усещане за ванилови акценти. Комплексно и изключително балансирано. Остава спомен за свежа киселинност и елегантен финал. Виното съзрява в дъбови бъчви за шест месеца върху фини утайки, като периодично е извършван батонаж. Лимитирана партида от 2800 бутилки.Съчетание с храни: Гъши дроб, риба и морски деликатеси, сирена.
6/14 снимки в галерията Драгомир Каризма Шардоне 2014 – 22 лв. , Западна Тракия, България

Сортов състав: Шардоне 100 %

Профил: Прекрасен жълто-зелен цвят, искрящ и с кристална бистрота. Ароматът е интензивен, с преобладаващи нюанси на грейпфрут, манго, ядки и мед. Добре интегриран дъб, придаващ усещане за ванилови акценти. Комплексно и изключително балансирано. Остава спомен за свежа киселинност и елегантен финал. Виното съзрява в дъбови бъчви за шест месеца върху фини утайки, като периодично е извършван батонаж. Лимитирана партида от 2800 бутилки.

Съчетание с храни: Гъши дроб, риба и морски деликатеси, сирена.

Реклама »