С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Февруари, февруари, за вино и любов

Иван Македонски
01 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    Шато дьо Сел Розе Кьор дьо Грейн 2015 – 50 лв., Прованс, ФранцияСортов състав: Гренаш, Каберне Совиньон, Сензо, СираПрофил: Бледо розово вино със златисти нюанси. Откриват се аромати на цитрусови плодове, праскова и подправки. На небцето е елегантно и фино с лимонов нюанс преди сладък завършек на привлекателен дължина. Виното е отражение на сложност от варовиковите хълмове и сухи почви, обляно в ослепителна слънчева светлина. Със сигурност ще се пренесете в Прованс.Съчетание с храни: Морски дарове са най-добрата компания.
9/14 снимки в галерията Шато дьо Сел Розе Кьор дьо Грейн 2015 – 50 лв., Прованс, Франция

Сортов състав: Гренаш, Каберне Совиньон, Сензо, Сира

Профил: Бледо розово вино със златисти нюанси. Откриват се аромати на цитрусови плодове, праскова и подправки. На небцето е елегантно и фино с лимонов нюанс преди сладък завършек на привлекателен дължина. Виното е отражение на сложност от варовиковите хълмове и сухи почви, обляно в ослепителна слънчева светлина. Със сигурност ще се пренесете в Прованс.

Съчетание с храни: Морски дарове са най-добрата компания.

Реклама »