С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Февруари, февруари, за вино и любов

Иван Македонски
01 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
  Лапостол Кюве Александър Сира Органик 2012 – 38 лв., Колчагуа, ЧилиСортов състав: Сира 100 %Профил: Интензивен и дълбок цвят (бордо) с виолетови отблясъци.На нос се усещат плодове, къпини и боровинки, които след това дават път на подправки като бял пипер, какао и др. Комплексно и с много добра структура. Меки и заоблени танини. На вкус - черни плодове и леко препечено, придружено с добра киселинност и дълъг, запомнящ се финал.Съчетание с храни: Месни ястия (телешко, агнешко), ястия от дивеч (прасе, заек), агнешки котлети.
14/14 снимки в галерията Лапостол Кюве Александър Сира Органик 2012 – 38 лв., Колчагуа, Чили

Сортов състав: Сира 100 %

Профил: Интензивен и дълбок цвят (бордо) с виолетови отблясъци.
На нос се усещат плодове, къпини и боровинки, които след това дават път на подправки като бял пипер, какао и др. Комплексно и с много добра структура. Меки и заоблени танини. На вкус - черни плодове и леко препечено, придружено с добра киселинност и дълъг, запомнящ се финал.

Съчетание с храни: Месни ястия (телешко, агнешко), ястия от дивеч (прасе, заек), агнешки котлети.

Реклама »