С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Февруари, февруари, за вино и любов

Иван Македонски
01 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    Шато Копса 8ТН Барел Ферментед 2012 – 27 лв., Розова Долина, БългарияСортов състав: Мерло, Каберне СовиньонПрофил: Виното е с плътно тяло, хармонична структура с меки танини. Атрактивни аромати на добре узрели червени и черни плодове, примесени с нотки на кожа, гора и дим, са подкрепени и във вкуса, където финала е с приятна пикантност. Селектирани са само 8 бъчви от сортовете мерло и каберне совиньон. Виното отлежава във френски барици за период от около 12 месеца, и последващо отлежаване в бутилка за период от 8 месеца. Лимитирана селекция – 2400 бутилки.Съчетание с храни: Телешко със сос, сушени меса и колбаси, зрели сирена.
11/14 снимки в галерията Шато Копса 8ТН Барел Ферментед 2012 – 27 лв., Розова Долина, България

Сортов състав: Мерло, Каберне Совиньон

Профил: Виното е с плътно тяло, хармонична структура с меки танини. Атрактивни аромати на добре узрели червени и черни плодове, примесени с нотки на кожа, гора и дим, са подкрепени и във вкуса, където финала е с приятна пикантност. Селектирани са само 8 бъчви от сортовете мерло и каберне совиньон. Виното отлежава във френски барици за период от около 12 месеца, и последващо отлежаване в бутилка за период от 8 месеца. Лимитирана селекция – 2400 бутилки.

Съчетание с храни: Телешко със сос, сушени меса и колбаси, зрели сирена.

Реклама »