С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Името на бирата

    Бакхус
    19 Декември 2013, 15:49

    Трапистка бира може да се прави само от монаси, а тези дни кандидатите за подобна работа не са много.

    Share Tweet Pin it Share
  • Гледане по кафе

    Бакхус
    19 Декември 2013, 15:40

    Гледането на кафе е стар и популярен начин да разберем нещо за себе си, но и кафето, което поръчваме, говори за нас

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф на годината 2013

    Бакхус
    18 Декември 2013, 16:34

    Албер Адриа, носител на международния приз Шеф на годината, е брат на прочутия Феран Адриа

    Share Tweet Pin it Share
  • Тейт модърн от джинджифилово тесто

    Бакхус
    18 Декември 2013, 15:54

    Любовта към съвремнната архитектура може да добие и ядивен характер

    Share Tweet Pin it Share
  • Cheval Blanc остава най-скъпото вино в света

    Бакхус
    17 Декември 2013, 16:33

    Cheval Blanc от "митичната" реколта 1947 остава най-скъпото вино в света, като същевременно е далеч от съвършенството

    Share Tweet Pin it Share
  • Къде отиде доброто старо домашно готвене?

    Бакхус
    17 Декември 2013, 15:49

    Кулинарните блогове и ТВ програми превърнаха домашното готвене в сложна дисциплина с прецизна оркестрация

    Share Tweet Pin it Share
  • Супермаркет от лед

    Бакхус
    16 Декември 2013, 15:12

    През зимата на много места по света се правят снежни скулптури, румънците пък построиха първия супермаркет от лед

    Share Tweet Pin it Share
  • Щедрост и мистерия

    Бакхус
    16 Декември 2013, 14:45

    Неизвестен човек или група хора оставя баснословни бакшиши в произволно избрани заведения, уви не у нас

    Share Tweet Pin it Share
  • Да изядеш СССР

    Бакхус
    13 Декември 2013, 15:52

    "Овладяване на съветското готвене" не е нито първата, нито последната книга за СССР, но със сигурност е сред най-оригиналните

    Share Tweet Pin it Share
  • Топ 10 на ресторантите по света според Trip Advisor

    Бакхус
    13 Декември 2013, 14:28

    Пътеводителят разполага с огромна база данни, така че опре ли до изискана кухня, можете да му се доверите

    Share Tweet Pin it Share
  • Лунно песто

    Бакхус
    13 Декември 2013, 13:56

    Ако растенията се хванат и оживеят на Луната, тогава вероятно и хората ще могат - коментират от Наса.

    Share Tweet Pin it Share
  • Честита годишнина, шеф Каминада

    Бакхус
    12 Декември 2013, 16:16

    Андреас Каминада отбеляза десетгодишнината си като главен готвач на отличения с 3 мишленски звезди ресторант Schloss Schauenstein

    Share Tweet Pin it Share
  • Отвори врати първият хипермаркет само за български стоки

    Бакхус
    12 Декември 2013, 15:55

    Благодарение на наредба на Земеделското министерство, производителите ще могат да предлагат продукцията си директно на крайния потребител

    Share Tweet Pin it Share
  • Как не е бил измислен по-рано?

    Бакхус
    11 Декември 2013, 11:57

    Шишето за зехтин на хърватската фирма Oaza може да се превърне в любимия ви кухненски аксесоар

    Share Tweet Pin it Share
  • Тъмната страна на хамбургера

    Бакхус
    11 Декември 2013, 10:37

    Фотографът Джон Фейнстейн надниква в тъмната, непривлекателна страна на фаст-фуд храната, която през цялото време е била пред нас

    Share Tweet Pin it Share
  • Някои го предпочитат умерено топло

    Бакхус
    10 Декември 2013, 16:13

    Как температурата на храната се отразява на баланса на вкусовете й

    Share Tweet Pin it Share
  • Широко затворени очи

    Бакхус
    10 Декември 2013, 14:32

    Вечерите "На Тъмно" на ресторант "Таланти" провокират сетивата, въвличайки ги в непознато приключение.

    Share Tweet Pin it Share
  • "Какво хапнаха и пийнаха великите българи"

    Бакхус
    09 Декември 2013, 16:16

    "Литературният детектив Петър Величков ни повежда през бохемската история на Следосвобожденска България – кафенета, аперитиви, кръчми, сладкарници, посещавани от цвета на интелигенцията - Вазов, Елин Пелин, Славейков, Балабанов…"

    Share Tweet Pin it Share
  • 100 години Захарни заводи

    Бакхус
    09 Декември 2013, 16:06

    Захарта не е причина само за опасения и притеснения, тя може да е повод за празнуване

    Share Tweet Pin it Share
  • Росиди гостува на Grape Central

    Бакхус
    09 Декември 2013, 15:56

    Росиди е млад и иновативен винен проект, в който съжителстват идеите и вижданията на Едуард Куриян и Петър Георгиев

    Share Tweet Pin it Share