Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Трапистка бира може да се прави само от монаси, а тези дни кандидатите за подобна работа не са много.
Гледането на кафе е стар и популярен начин да разберем нещо за себе си, но и кафето, което поръчваме, говори за нас
Албер Адриа, носител на международния приз Шеф на годината, е брат на прочутия Феран Адриа
Любовта към съвремнната архитектура може да добие и ядивен характер
Cheval Blanc от "митичната" реколта 1947 остава най-скъпото вино в света, като същевременно е далеч от съвършенството
Кулинарните блогове и ТВ програми превърнаха домашното готвене в сложна дисциплина с прецизна оркестрация
През зимата на много места по света се правят снежни скулптури, румънците пък построиха първия супермаркет от лед
Неизвестен човек или група хора оставя баснословни бакшиши в произволно избрани заведения, уви не у нас
"Овладяване на съветското готвене" не е нито първата, нито последната книга за СССР, но със сигурност е сред най-оригиналните
Пътеводителят разполага с огромна база данни, така че опре ли до изискана кухня, можете да му се доверите
Ако растенията се хванат и оживеят на Луната, тогава вероятно и хората ще могат - коментират от Наса.
Андреас Каминада отбеляза десетгодишнината си като главен готвач на отличения с 3 мишленски звезди ресторант Schloss Schauenstein
Благодарение на наредба на Земеделското министерство, производителите ще могат да предлагат продукцията си директно на крайния потребител
Шишето за зехтин на хърватската фирма Oaza може да се превърне в любимия ви кухненски аксесоар
Фотографът Джон Фейнстейн надниква в тъмната, непривлекателна страна на фаст-фуд храната, която през цялото време е била пред нас
Как температурата на храната се отразява на баланса на вкусовете й
Вечерите "На Тъмно" на ресторант "Таланти" провокират сетивата, въвличайки ги в непознато приключение.
"Литературният детектив Петър Величков ни повежда през бохемската история на Следосвобожденска България – кафенета, аперитиви, кръчми, сладкарници, посещавани от цвета на интелигенцията - Вазов, Елин Пелин, Славейков, Балабанов…"
Захарта не е причина само за опасения и притеснения, тя може да е повод за празнуване
Росиди е млад и иновативен винен проект, в който съжителстват идеите и вижданията на Едуард Куриян и Петър Георгиев