Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Кулинарните блогове и ТВ програми превърнаха домашното готвене в сложна дисциплина с прецизна оркестрация
През зимата на много места по света се правят снежни скулптури, румънците пък построиха първия супермаркет от лед
Неизвестен човек или група хора оставя баснословни бакшиши в произволно избрани заведения, уви не у нас
"Овладяване на съветското готвене" не е нито първата, нито последната книга за СССР, но със сигурност е сред най-оригиналните
Пътеводителят разполага с огромна база данни, така че опре ли до изискана кухня, можете да му се доверите
Ако растенията се хванат и оживеят на Луната, тогава вероятно и хората ще могат - коментират от Наса.
Андреас Каминада отбеляза десетгодишнината си като главен готвач на отличения с 3 мишленски звезди ресторант Schloss Schauenstein
Благодарение на наредба на Земеделското министерство, производителите ще могат да предлагат продукцията си директно на крайния потребител
Шишето за зехтин на хърватската фирма Oaza може да се превърне в любимия ви кухненски аксесоар
Фотографът Джон Фейнстейн надниква в тъмната, непривлекателна страна на фаст-фуд храната, която през цялото време е била пред нас
Как температурата на храната се отразява на баланса на вкусовете й
Вечерите "На Тъмно" на ресторант "Таланти" провокират сетивата, въвличайки ги в непознато приключение.
"Литературният детектив Петър Величков ни повежда през бохемската история на Следосвобожденска България – кафенета, аперитиви, кръчми, сладкарници, посещавани от цвета на интелигенцията - Вазов, Елин Пелин, Славейков, Балабанов…"
Захарта не е причина само за опасения и притеснения, тя може да е повод за празнуване
Росиди е млад и иновативен винен проект, в който съжителстват идеите и вижданията на Едуард Куриян и Петър Георгиев
Изследване на университета в Илинойс показа наскоро, че над половината от семействата на работещи в ресторанти за бързо хранене разчитат на социални помощи, за да оцелеят.
От мърморковците до вечно приказващите по телефон - има типове хора, които ресторантите не искат за клиенти, а останалите - за сътрапезници
Малка стъпка за продуктовия дизайн, голям скок за любителите на бира - колкото и да разтърсвате специалната флашка, течността остава свежа и газирана
Фермерският пазар Римска Стена ще гостува и на Пловдив за празниците
Тематичната вечеря на списание "Бакхус" беше подготвена от Димитър Шопов и откри в негово лице нов готварски талант на българската сцена