С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с гост-готвачите на "Ресторант на годината 2017 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"

Бакхус
02 Март 2018, 17:25
Share Tweet Pin it Share
  На 29 март предстои голямото събитие на "Бакхус" - "Ресторант на годината Бакхус 2017, Acqua Panna & S. Pellegrino" .Тази година имаме честта да си партнираме с престижната кулинарна академия Le Cordon Bleu London и заедно с шеф Емил Минев да ви представим 6-степенно меню, с което да обиколим света за една вечер през вкусове и аромати.Всяко ястие ще ви запознае с едни от най-талантливите ни млади готвачи, които са натрупали международен звезден опит и специално за вечерята ще презентират своя авторска рецепта.Научете повече за тях в следващите снимки от галерията:
1/8 снимки в галерията На 29 март предстои голямото събитие на "Бакхус" - "Ресторант на годината Бакхус 2017, Acqua Panna & S. Pellegrino" .

Тази година имаме честта да си партнираме с престижната кулинарна академия Le Cordon Bleu London и заедно с шеф Емил Минев да ви представим 6-степенно меню, с което да обиколим света за една вечер през вкусове и аромати.

Всяко ястие ще ви запознае с едни от най-талантливите ни млади готвачи, които са натрупали международен звезден опит и специално за вечерята ще презентират своя авторска рецепта.

Научете повече за тях в следващите снимки от галерията:

Реклама »

Реклама »