Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Махса Нураи разказва и показва кулинарното богатство на родината си
Отвън сцената на втория град бумти от живот, но има още доста път, докато стане истинска кулинарна забележителност
Менюто, предназначено за споделяне, приканва към запомнящо се изживяване сред любими хора
Зад двуметровия исполин всъщност се крие един голям червоугодник. Тръгваме по стъпките на прословутия му герой, бонвивана чичо Осуалд.
Омесена сплотеност по скандинавски
Сред най-интригуващите нови ресторанти на 2023 г. е ADOR на хотел InterCntinental Sofia, където гостуваме днес
Неоспорим символ на Коледа и комерсиален продукт с милиарден тираж всяка година
Как в Италия царевичната каша за селяните става национална икона и колко точно си приличат с качамака
Как изглежда светлото бъдеще на познатата от близкото минало рибна салата в консерва, какво е ролята на шеф-готвача Мария Жекова и изобщо важна ли е за морската ни кухня тази (уж) проста консерва
Шефовете Карс ван Велхем от De Saffraan и Марко Карелсе от Villa La Ruche в интервю специално за "Бакхус"
Бавно, но неизбежно диетата на човечеството се променя
Новото меню на Paesano Gourmet Pizza е истинско гурме угощение пица за ценители
Лесни карибски рецепти, които лесно могат да се приготвят с налични у нас продукти
И малко размисли и прогнози за кресливите тенденции на XXI век
Надникваме в страниците на "Вино от глухарчета" - един от най-поетичните романи на нашето съвремие
Те привидно си приличат, но ги разделя цял един океан.
Малък пътеводител на тапас менютата в крайбрежния андалуски град
Няколко спънки и стъпки, когато говорим за българската кулинарна традиция и индустрия
Разходка до някои от най-цветните места, посветени на морското дъно
Няколко препоръки за обогатяване на ястията у дома