С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Прогресивната българска кухня на шеф Георги Бойковски

Бакхус
26 Март 2019, 16:21
Share Tweet Pin it Share
    За гарнитурата от миди по бургаскиВ касерола слагаме маслото и дребно нарязаните лук, чесън, морков, селъри, като са добре задушени прибавяме ориза, запържваме две минути и прибавяме мидите с черупка и бялото вино, след като се изпари виното добавяме мидения бульон. Две минути преди готовност прибавяме нарязаните на дребно домати, солта и черния пипер. Сваляме от котлона и добавяме ситно нарязаните билки. Отстраняваме черупките на мидите.
13/17 снимки в галерията За гарнитурата от миди по бургаски
В касерола слагаме маслото и дребно нарязаните лук, чесън, морков, селъри, като са добре задушени прибавяме ориза, запържваме две минути и прибавяме мидите с черупка и бялото вино, след като се изпари виното добавяме мидения бульон. Две минути преди готовност прибавяме нарязаните на дребно домати, солта и черния пипер. Сваляме от котлона и добавяме ситно нарязаните билки. Отстраняваме черупките на мидите.

Реклама »