С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Прогресивната българска кухня на шеф Георги Бойковски

Бакхус
26 Март 2019, 16:21
Share Tweet Pin it Share
    Рецепта за "Миди на тенекия" сервирани с гарнитура от "Миди по бургарски"За мидения бульон за 4 порции500 гр миди с черупки500 гр вода10 гр джинджифил5 гр лио лимонена трева1 бр горящ въглен5 гр девисил3 гр сол от целина5 гр гума ТараЗа мидите на тенекия за 4 порции60 бр миди с черупка50 гр захтинЗа мидите по Бургаски за 4 порции80 гр ориз30 гр масло80 гр лук10 гр чесън300 гр миди с черупка80 гр бяло вино160 гр бульон от миди20 гр селъри40 гр морков50 гр домат консерва5 гр копър5 гр магданоз5 гр девисил3 гр сол1 гр цитрусов черен пипер
8/17 снимки в галерията Рецепта за "Миди на тенекия" сервирани с гарнитура от "Миди по бургарски"

За мидения бульон за 4 порции
500 гр миди с черупки
500 гр вода
10 гр джинджифил
5 гр лио лимонена трева
1 бр горящ въглен
5 гр девисил
3 гр сол от целина
5 гр гума Тара
За мидите на тенекия за 4 порции
60 бр миди с черупка
50 гр захтин
За мидите по Бургаски за 4 порции
80 гр ориз
30 гр масло
80 гр лук
10 гр чесън
300 гр миди с черупка
80 гр бяло вино
160 гр бульон от миди
20 гр селъри
40 гр морков
50 гр домат консерва
5 гр копър
5 гр магданоз
5 гр девисил
3 гр сол
1 гр цитрусов черен пипер

Реклама »