8/17 снимки в галерията
Рецепта за "Миди на тенекия" сервирани с гарнитура от "Миди по бургарски"За мидения бульон за 4 порции500 гр миди с черупки
500 гр вода
10 гр джинджифил
5 гр лио лимонена трева
1 бр горящ въглен
5 гр девисил
3 гр сол от целина
5 гр гума Тара
За мидите на тенекия за 4 порции60 бр миди с черупка
50 гр захтин
За мидите по Бургаски за 4 порции80 гр ориз
30 гр масло
80 гр лук
10 гр чесън
300 гр миди с черупка
80 гр бяло вино
160 гр бульон от миди
20 гр селъри
40 гр морков
50 гр домат консерва
5 гр копър
5 гр магданоз
5 гр девисил
3 гр сол
1 гр цитрусов черен пипер