С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Прогресивната българска кухня на шеф Георги Бойковски

Бакхус
26 Март 2019, 16:21
Share Tweet Pin it Share
    АранжиранеВ дълбока чиния нареждаме мидите във форма на пирамида като горната част са 5бр, после 4, после 3, после 2 и завършваме върха с 1. Между всяка мида слагаме връх копър, връх листа резене, микро лимонов босилек, връх на магданоз. По този начин при всяка хапка получаваме различен нюанс.Заливаме докато не покрием до половината мидите. Похлупваме с капак и опушваме с трици от бреза.В отделна купа слагаме две лъжици от ориза създавайки височина декорираме с микро резене. Пред гостите махаме капака на мидите с въртеливи движения.
15/17 снимки в галерията Аранжиране
В дълбока чиния нареждаме мидите във форма на пирамида като горната част са 5бр, после 4, после 3, после 2 и завършваме върха с 1. Между всяка мида слагаме връх копър, връх листа резене, микро лимонов босилек, връх на магданоз. По този начин при всяка хапка получаваме различен нюанс.

Заливаме докато не покрием до половината мидите. Похлупваме с капак и опушваме с трици от бреза.

В отделна купа слагаме две лъжици от ориза създавайки височина декорираме с микро резене. Пред гостите махаме капака на мидите с въртеливи движения.

Реклама »