С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Прогресивната българска кухня на шеф Георги Бойковски

Бакхус
26 Март 2019, 16:21
Share Tweet Pin it Share
    Към всяко меню се предлага и винена селекция, но ако предпочитате коктейлите, има интригуващи предложения като "Булевардие" - 12 г. сливова ракия с печени и пушени кестени, хрян вермут, ликьор, пияна вишна; "Блъди Мери" - текила Репосадо, лакто домати, зелев сок, лют червен пипер; "Негрони" с джин, кампари, суроватка със смокини и лавандула.
5/17 снимки в галерията Към всяко меню се предлага и винена селекция, но ако предпочитате коктейлите, има интригуващи предложения като "Булевардие" - 12 г. сливова ракия с печени и пушени кестени, хрян вермут, ликьор, пияна вишна; "Блъди Мери" - текила Репосадо, лакто домати, зелев сок, лют червен пипер; "Негрони" с джин, кампари, суроватка със смокини и лавандула.

Реклама »