С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Прогресивната българска кухня на шеф Георги Бойковски

Бакхус
26 Март 2019, 16:21
Share Tweet Pin it Share
    Бульон от мидиСлагаме всички съставки в касерола с капак, като заври готвим още 5 мин, сваляме от огъня, прибавяме въглена и завиваме добре със стреч фолио, инфусираме за половин час. Прецеждаме през Super bag. Оставяме на страни до момента на сервиране
9/17 снимки в галерията Бульон от миди
Слагаме всички съставки в касерола с капак, като заври готвим още 5 мин, сваляме от огъня, прибавяме въглена и завиваме добре със стреч фолио, инфусираме за половин час. Прецеждаме през Super bag. Оставяме на страни до момента на сервиране

Реклама »