С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Прогресивната българска кухня на шеф Георги Бойковски

Бакхус
26 Март 2019, 16:21
Share Tweet Pin it Share
    При всички положения това е място за стари български рецепти, местни продукти, традиционни и съвременни кулинарни техники, познати вкусове, и непознати съчетания. А патриотичната нотка минава през всичко - от мотивите шевици в интериора, през менюто, до музиката - фолклорна в трап аранжимент.В "Кармаре" има и различен модел и организация на екипа. "В този ресторант всички готвят, и всички сервират", разказва Бойковски. "Екипът ни се състои от 12 готвачи, двама бармани и двама сервитьори. Работим само с резервации. Имаме и дневно меню с поне три основни, супи, и предястия, дегустационните менюта предлагаме само вечер. Виненият ни лист е само с български вина".Ресторантът ще се стреми да бъде изцяло zero-waste. Водата се йонизира през филтър, газира се на място в заведението и се сервира в стъклени бутилки - не се използват пластмасови. Соковете и чайовете също се правят на място от ферментирали плодове и зеленчуци. Например - отвара от дюля и лимонена върбинка, комбуча от рози и виолетка, или сок от целина и лайка.
3/17 снимки в галерията При всички положения това е място за стари български рецепти, местни продукти, традиционни и съвременни кулинарни техники, познати вкусове, и непознати съчетания. А патриотичната нотка минава през всичко - от мотивите шевици в интериора, през менюто, до музиката - фолклорна в трап аранжимент.

В "Кармаре" има и различен модел и организация на екипа. "В този ресторант всички готвят, и всички сервират", разказва Бойковски. "Екипът ни се състои от 12 готвачи, двама бармани и двама сервитьори. Работим само с резервации. Имаме и дневно меню с поне три основни, супи, и предястия, дегустационните менюта предлагаме само вечер. Виненият ни лист е само с български вина".

Ресторантът ще се стреми да бъде изцяло zero-waste. Водата се йонизира през филтър, газира се на място в заведението и се сервира в стъклени бутилки - не се използват пластмасови. Соковете и чайовете също се правят на място от ферментирали плодове и зеленчуци. Например - отвара от дюля и лимонена върбинка, комбуча от рози и виолетка, или сок от целина и лайка.

Реклама »