Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Арт инсталацията Spoon върху фасадата на един от хотелите на Ferragamo във Флоренция, е метафора на глада в различните му измерения
Опашки и богато въображение на първия шоколадов фестивал в София
Къде да намерим вкусен хумус в София - гид, вдъхновен от световния ден на нахутената паста с тахан
Събитието е много добър шанс да представим пред експерти, журналисти и ценители местните вина и възможностите за винен туризъм
Или всичко, което (не) трябва да знаете за кухнята на един круизен кораб. Михаил Ванчев разговаря дълго и интересно с Николай Антонов, готвач на петзвездния "Вайкинг Магни"
Темата от последната вечеря на "Бакхус" беше "Непознатата България" – с гост – готвач Йоланта Делибозова.
В кухнята на състезанието "Национална кулинарна купа на България"-2015
Пет менюта на шеф Димитър Клаклов, с които двама души могат да вечерят славно за 12-15 лв.
Любопитните истории на няколко бедняшки храни, които покориха света
Веселина Славчева, главен съдия на Националното състезание за готвачи в Пловдив и треньор на националния отбор по карвинг, за изкуството да създаваш храна за очите
За филма на австралийския режисьор Тревор Греъм 'Make hummus, not war' и неговата любов към една от най-старите храни в света
Няколо обедни менюта, които буквално паркират до нас + особености на националната култура на уличното хранене
Съботен пазар, кошница зелено и сезонна рецепта за рьощи
Засега услугата е активна в Лос Анджелис и Барселона, скоро и в други градове
Да е пресен и направен с истински яйца и мляко са необходимите и почти достатъчни условия, за да бъде козунакът добър. Ето и нашият спасителен списък на пекарни, които предлагат добри козунаци. Това са местата, които все още приемат поръчки и ще го правят до последния момент. А козуанаците им не само са прясно изпечени и проверено вкусни, но и изглеждат достатъчно добре, за да бъдат снимани и публкувани в социалните мрежи с хаштаг #опекох сам #домашен козунак
Боядисването на яйца може да е напрягаща задача, ако не знаем отговорите на няколко основни въпроса - какви яйца да купим, как да ги сварим, за да не се спукат, кои са хубавите бои. Ето няколко съвета, които ще ви улеснят
Кулинарният журналист, режисьор и блогър Джеймс Бу разказва историята на малки семейни ресторанти в Ню Йорк в интернет-сериала 1 minute meals
Starbucks пуска смутита с къдраво зеле
Прочутата еспресо машина La Marzocco вече има версия за домашна употреба Linea Mini