Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Изследване на университета в Илинойс показа наскоро, че над половината от семействата на работещи в ресторанти за бързо хранене разчитат на социални помощи, за да оцелеят.
От мърморковците до вечно приказващите по телефон - има типове хора, които ресторантите не искат за клиенти, а останалите - за сътрапезници
Малка стъпка за продуктовия дизайн, голям скок за любителите на бира - колкото и да разтърсвате специалната флашка, течността остава свежа и газирана
Фермерският пазар Римска Стена ще гостува и на Пловдив за празниците
Тематичната вечеря на списание "Бакхус" беше подготвена от Димитър Шопов и откри в негово лице нов готварски талант на българската сцена
Баронеса Филипин дьо Ротшилд е първата жена отличена за цялостен принос от Института на Майсторите на Виното
Френски пенсионер поръчвал отбрани вина в продължение на години, а когато сметката пристигнала, се обявил за покойник
Познати или далечни, екзотични или по съседски близки, местата и хората, оформящи мултикултурния пейзаж на София вече са на картата, съвместен проект на Мулти Култи Китчън и Компот Колектив
Прочутият готвач от години работи по създаването на онлайн кулинарна библия на модерната кулинария
Английската фирма Boomf излиза с оригинална идея за подарък преди коледната истерия
Сто африкански сома ще бъдат сготвени по време на събитието от известния готвач и децата, които желаят да се присъединят към кулинарното забавление
В последно време нараства глобалният интерес към ниско-алкохолни, ниско-калорични, "лайфстайл" вина
Срещу долар и петдесет посетителките на кафенето могат да си подремнат, а после да използват къта за гримиране и съблекалнята
Нова технология ще ни позволява да опитваме на вкус, онова, което виждаме по телевизията или онлайн
Международните консултанти по ресторантьорство, храна и напитки Baum + Whiteman предричат модите и тенденциите за 2014
Ако Германия сформира коалиционно правителство, то ще провежда политика на нулева толерантност към неодобрените ГМО в хранителните продукти в ЕС
В края на годината се правят класации. Ето го списъкът на първите по-богатство в областта на кулинарията и ресторантьорството
След като пусна на пазара джин с аромат на ърл грей и лимон, Хестън Блументал изпробва силите си в сладкарството с авторска бонбониера