С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Докторска градина

Текст: Марина Караконова, снимки: Илиян Ружин
02 Март 2018, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Винен бар "Балабан"ул. "Кракра" 22Bulgaria by the Glass, или "България в една чаша" пише над името на най-новия винобар в София - Балабан. Започват с 60 вина, между 6 и 12 са на чаша. Както става ясно от името, шрифта и слогана, вината са само български, и акцентът е върху българските сортове. Има и три вида наливна българска крафт бира. Добро място за по чаша след работа, докато седите на бара до прозореца, гледайки снежния ъгъл на "Кракра" и "Шейново".
10/13 снимки в галерията Винен бар "Балабан"
ул. "Кракра" 22


Bulgaria by the Glass, или "България в една чаша" пише над името на най-новия винобар в София - Балабан. Започват с 60 вина, между 6 и 12 са на чаша. Както става ясно от името, шрифта и слогана, вината са само български, и акцентът е върху българските сортове. Има и три вида наливна българска крафт бира. Добро място за по чаша след работа, докато седите на бара до прозореца, гледайки снежния ъгъл на "Кракра" и "Шейново".

Реклама »

1 Коментар
 • Profile preview
  Читател
  11, 52, 04 Март 2018, 11:52

  Така е. Съгласен съм с Вашата констатация. И на мен този район много ми харесва и вече си набелязох няколко места, които да посетя.

  Цензурата не е страшна. Страшна е автоцензурата и манипулацията. (моя мисъл) | Най-лесно се управлява беден и прост народ. (управленски принцип у нас в годините на прехода, а може би и от по-рано)

  !