С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Докторска градина

Текст: Марина Караконова, снимки: Илиян Ружин
02 Март 2018, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Клуб на архитектаул. "Кракра" 11Ресторант "Клуб на архитектите" е абсолютната класика. Това е място, в което знаят как се пази стандарт - нещо, в което другите почти без изключение се провалят. Виенският шницел, кюфтетата, или шкембето, заради които ресторантът има редовни клиенти с години, винаги са такива, каквито сте ги яли и предишния, и по-предишния път. Обслужването е на висота, а градината спокойно може да се състезава за номер едно сред софийските ресторанти.
11/13 снимки в галерията Клуб на архитекта
ул. "Кракра" 11


Ресторант "Клуб на архитектите" е абсолютната класика. Това е място, в което знаят как се пази стандарт - нещо, в което другите почти без изключение се провалят. Виенският шницел, кюфтетата, или шкембето, заради които ресторантът има редовни клиенти с години, винаги са такива, каквито сте ги яли и предишния, и по-предишния път. Обслужването е на висота, а градината спокойно може да се състезава за номер едно сред софийските ресторанти.

Реклама »

1 Коментар
  • Profile preview
    Читател
    11, 52, 04 Март 2018, 11:52

    Така е. Съгласен съм с Вашата констатация. И на мен този район много ми харесва и вече си набелязох няколко места, които да посетя.

    !