С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Докторска градина

Текст: Марина Караконова, снимки: Илиян Ружин
02 Март 2018, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    La Casa Ibericaул. "Сан Стефано" 4БЗапочваме разходката си по ул. "Сан Стефано". На пресечката с ул. "Марин Дринов" намираме La Casa Iberica - кулинарен магазин с двадесетина вида хамон, близо десет - чорисо, колбаси, сирена, маслини зехтини, сладка, вина. Всички те, разбира се, са испански. Освен за пазаруване, това е място, в което може да се изпие по едно кафе Dabov, да се изяде сандвич или малки мезета с по чаша вино или бира. Испански, разбира се.
2/13 снимки в галерията La Casa Iberica
ул. "Сан Стефано" 4Б


Започваме разходката си по ул. "Сан Стефано". На пресечката с ул. "Марин Дринов" намираме La Casa Iberica - кулинарен магазин с двадесетина вида хамон, близо десет - чорисо, колбаси, сирена, маслини зехтини, сладка, вина. Всички те, разбира се, са испански. Освен за пазаруване, това е място, в което може да се изпие по едно кафе Dabov, да се изяде сандвич или малки мезета с по чаша вино или бира. Испански, разбира се.

Реклама »

1 Коментар
  • Profile preview
    Читател
    11, 52, 04 Март 2018, 11:52

    Така е. Съгласен съм с Вашата констатация. И на мен този район много ми харесва и вече си набелязох няколко места, които да посетя.

    !