С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Докторска градина

Текст: Марина Караконова, снимки: Илиян Ружин
02 Март 2018, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Вкусното кебапчеул. "Сан Стефано" 13Може би тук би било подходящо прилагателното "култово". Тук си има правила, с които предварително трябва да сме се съгласили - сервитьорът решава дали, какво, и кога, и няма да ви гали с перо. Иначе - години наред непроменяно меню, в центъра на което са кебапчетата, кюфтетата и пържени картофи - бранширани, естествено. Много неща ще ви накарат да се сетите неща за "социализъма" и Балкантурист.
5/13 снимки в галерията Вкусното кебапче
ул. "Сан Стефано" 13


Може би тук би било подходящо прилагателното "култово". Тук си има правила, с които предварително трябва да сме се съгласили - сервитьорът решава дали, какво, и кога, и няма да ви гали с перо. Иначе - години наред непроменяно меню, в центъра на което са кебапчетата, кюфтетата и пържени картофи - бранширани, естествено. Много неща ще ви накарат да се сетите неща за "социализъма" и Балкантурист.

Реклама »

1 Коментар
  • Profile preview
    Читател
    11, 52, 04 Март 2018, 11:52

    Така е. Съгласен съм с Вашата констатация. И на мен този район много ми харесва и вече си набелязох няколко места, които да посетя.

    !