С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Докторска градина

Текст: Марина Караконова, снимки: Илиян Ружин
02 Март 2018, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Cakey Bakeyул. "Шипка" 5Дебютът на Cakey Bakey е преди пет години на ул. "Искър". Преди две отвориха и на "Шипка", а вече имат и трети магазин. Явно формулата работи, а тя е съвсем ясна: мястото е посветено на кафето, сладкишите и печивата. Най-ценното е, че тук се опазва качеството и се спазва стандартът. Няма значение дали при тортите, кексовете, сладките и соленките, пайовете, кишовете, бриошите и хлябовете.
4/13 снимки в галерията Cakey Bakey
ул. "Шипка" 5


Дебютът на Cakey Bakey е преди пет години на ул. "Искър". Преди две отвориха и на "Шипка", а вече имат и трети магазин. Явно формулата работи, а тя е съвсем ясна: мястото е посветено на кафето, сладкишите и печивата. Най-ценното е, че тук се опазва качеството и се спазва стандартът. Няма значение дали при тортите, кексовете, сладките и соленките, пайовете, кишовете, бриошите и хлябовете.

Реклама »

1 Коментар
  • Profile preview
    Читател
    11, 52, 04 Март 2018, 11:52

    Така е. Съгласен съм с Вашата констатация. И на мен този район много ми харесва и вече си набелязох няколко места, които да посетя.

    !