С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Докторска градина

Текст: Марина Караконова, снимки: Илиян Ружин
02 Март 2018, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Gabuул. "Сан Стефано" 15Gabu е кулинарен магазин, с предимно италиански продукти. Тук ще откриете най-вкусните запечени сандвичи в квартала. Има и торти, приготвени от бившата главна сладкарка на "Шератон" - японска, руска, шоколадова, а отскоро се предлагат и малки "здравословни" сладки и хляб от лимец и т.н. Тук ще ви направят много хубаво кафе, а гледката към Докторската е бонус.
3/13 снимки в галерията Gabu
ул. "Сан Стефано" 15


Gabu е кулинарен магазин, с предимно италиански продукти. Тук ще откриете най-вкусните запечени сандвичи в квартала. Има и торти, приготвени от бившата главна сладкарка на "Шератон" - японска, руска, шоколадова, а отскоро се предлагат и малки "здравословни" сладки и хляб от лимец и т.н. Тук ще ви направят много хубаво кафе, а гледката към Докторската е бонус.

Реклама »

1 Коментар
  • Profile preview
    Читател
    11, 52, 04 Март 2018, 11:52

    Така е. Съгласен съм с Вашата констатация. И на мен този район много ми харесва и вече си набелязох няколко места, които да посетя.

    !