С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Докторска градина

Текст: Марина Караконова, снимки: Илиян Ружин
02 Март 2018, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    "Фабрика Дъга"ул. "Шейново" 13БТова е пълната противоположност на "Кебапчето", и точно това прави съседствто им очарователно. Формулата "Дъга" е бистро на самообслужване с българска, домашна, в голяма степен и "здравословна" кухня, приготвяна от предимно фермерски продукти. Събота и неделя - брънч с мекици, баници, пържени филийки, яйца и омлети. Кафето не е за пропускане.
6/13 снимки в галерията "Фабрика Дъга"
ул. "Шейново" 13Б


Това е пълната противоположност на "Кебапчето", и точно това прави съседствто им очарователно. Формулата "Дъга" е бистро на самообслужване с българска, домашна, в голяма степен и "здравословна" кухня, приготвяна от предимно фермерски продукти. Събота и неделя - брънч с мекици, баници, пържени филийки, яйца и омлети. Кафето не е за пропускане.

Реклама »

1 Коментар
 • Profile preview
  Читател
  11, 52, 04 Март 2018, 11:52

  Така е. Съгласен съм с Вашата констатация. И на мен този район много ми харесва и вече си набелязох няколко места, които да посетя.

  Цензурата не е страшна. Страшна е автоцензурата и манипулацията. (моя мисъл) | Най-лесно се управлява беден и прост народ. (управленски принцип у нас в годините на прехода, а може би и от по-рано)

  !