С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Докторска градина

Текст: Марина Караконова, снимки: Илиян Ружин
02 Март 2018, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    "Фабрика Дъга"ул. "Шейново" 13БТова е пълната противоположност на "Кебапчето", и точно това прави съседствто им очарователно. Формулата "Дъга" е бистро на самообслужване с българска, домашна, в голяма степен и "здравословна" кухня, приготвяна от предимно фермерски продукти. Събота и неделя - брънч с мекици, баници, пържени филийки, яйца и омлети. Кафето не е за пропускане.
6/13 снимки в галерията "Фабрика Дъга"
ул. "Шейново" 13Б


Това е пълната противоположност на "Кебапчето", и точно това прави съседствто им очарователно. Формулата "Дъга" е бистро на самообслужване с българска, домашна, в голяма степен и "здравословна" кухня, приготвяна от предимно фермерски продукти. Събота и неделя - брънч с мекици, баници, пържени филийки, яйца и омлети. Кафето не е за пропускане.

Реклама »

1 Коментар
  • Profile preview
    Читател
    11, 52, 04 Март 2018, 11:52

    Така е. Съгласен съм с Вашата констатация. И на мен този район много ми харесва и вече си набелязох няколко места, които да посетя.

    !