С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Докторска градина

Текст: Марина Караконова, снимки: Илиян Ружин
02 Март 2018, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Кръгул. "Шейново" 4А"Кръг" е ново бистро, което се яви на мястото на Butchers, и по-късно - Lomo, в който се предлагаше перуанска кухня. И тук говорим за фермерски продукти, или поне за такива с ясен произход, а наред с тях на лице са и "супер продуктите" като кейл и елда. В менюто се спазва преди всичко принципът за сезонност и присъствие и на вегетариански ястия.
8/13 снимки в галерията Кръг
ул. "Шейново" 4А


"Кръг" е ново бистро, което се яви на мястото на Butchers, и по-късно - Lomo, в който се предлагаше перуанска кухня. И тук говорим за фермерски продукти, или поне за такива с ясен произход, а наред с тях на лице са и "супер продуктите" като кейл и елда. В менюто се спазва преди всичко принципът за сезонност и присъствие и на вегетариански ястия.

Реклама »

1 Коментар
 • Profile preview
  Читател
  11, 52, 04 Март 2018, 11:52

  Така е. Съгласен съм с Вашата констатация. И на мен този район много ми харесва и вече си набелязох няколко места, които да посетя.

  Цензурата не е страшна. Страшна е автоцензурата и манипулацията. (моя мисъл) | Най-лесно се управлява беден и прост народ. (управленски принцип у нас в годините на прехода, а може би и от по-рано)

  !