С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Докторска градина

Текст: Марина Караконова, снимки: Илиян Ружин
02 Март 2018, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Кръгул. "Шейново" 4А"Кръг" е ново бистро, което се яви на мястото на Butchers, и по-късно - Lomo, в който се предлагаше перуанска кухня. И тук говорим за фермерски продукти, или поне за такива с ясен произход, а наред с тях на лице са и "супер продуктите" като кейл и елда. В менюто се спазва преди всичко принципът за сезонност и присъствие и на вегетариански ястия.
8/13 снимки в галерията Кръг
ул. "Шейново" 4А


"Кръг" е ново бистро, което се яви на мястото на Butchers, и по-късно - Lomo, в който се предлагаше перуанска кухня. И тук говорим за фермерски продукти, или поне за такива с ясен произход, а наред с тях на лице са и "супер продуктите" като кейл и елда. В менюто се спазва преди всичко принципът за сезонност и присъствие и на вегетариански ястия.

Реклама »

1 Коментар
  • Profile preview
    Читател
    11, 52, 04 Март 2018, 11:52

    Така е. Съгласен съм с Вашата констатация. И на мен този район много ми харесва и вече си набелязох няколко места, които да посетя.

    !

Реклама »